Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάθε απορία σας.
2810 327909
info@365-tours.gr
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη και μετά την παραλαβή των αποσκευών θα συναντήσουμε τον αρχηγό της εκδρομής. Μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την πανοραμική μας ξενάγηση στα ωραιότερα αξιοθέατα της . Πρώτη μας στάση το Τροκαντερό ( στάση 20-30 λεπτά) όπου θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε τον απόλυτο Σταρ της πόλης τον πύργο του Άιφελ, το πιο αναγνωρίσιμο μνημείο του κόσμου. Συνεχίζουμε με την μεγαλύτερη θριαμβική Αψίδα του κόσμου, την Αψίδα του Θριάμβου (ARC DE TRIOMPHE) την διάσημη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων αλλά και λεωφόρο υπερηφάνειας για την Γαλλική Δημοκρατία, το Γκραν Παλαί και Πτί Παλαί, εκθεσιακοί χώροι τέχνης μοναδικής αρχιτεκτονικής αισθητικής στη συνέχεια των οποίων βρίσκεται η πιο εντυπωσιακή γέφυρα του Αλέξανδρου του ΙΙΙ, το επιβλητικό Μέγαρο των Απομάχων (Hôtel des Invalides), το υπουργείο Εξωτερικών και το Γαλλικό κοινοβούλιο (Εθνοσυνέλευση). Συνεχίζουμε με την Place de la Concorde (πλατεία Ομονοίας), τον παλιό βασιλικό κήπο σήμερα γνωστό ως κήπο του Κεραμεικού, το μουσείο Ορσέ, την αριστοκρατική Place Vendome και το περίφημο ξενοδοχείο Ritz, την εντυπωσιακή Opera Garnier, το μουσείο του Λούβρου και την Πον Νεφ, την παλιότερη γέφυρα της πόλης. Θα διασχίσουμε το νησάκι Σιτέ, το ιστορικό κέντρο δηλαδή , αφού ουσιαστικά εκεί γεννήθηκε η πόλη, για να πλησιάσουμε – τον πιο γνωστό καθεδρικό Ναό του κόσμου, την Παναγία των Παρισίων (Notre Dame de Paris) την οποία και θα δούμε εξωτερικά λόγω της μεγάλης ζημιάς που υπέστη η οροφή της. Προχωρώντας θα δούμε τη γειτονιά του Καρτιέ Λατέν, το ιστορικό Πανεπιστήμιο της Σορβόνης και τους κήπους του Λουξεμβούργου – μια όαση ψυχικής και σωματικής ανάτασης με τα φοβερά σιντριβάνια και αγάλματα αλλά και το ομώνυμο παλάτι της Μαρίας των Μεδίκων (όπου θα έχουμε στάση 30 λεπτών περίπου). Ακολουθεί το Πάνθεον, νεκρόπολη σημαντικών προσωπικοτήτων της χώρας όπως του Βίκτωρος Ουγκώ, η καλλιτεχνική συνοικία του Σαιν Ζερμαίν με τα διάσημα καφέ les Deux magots και café de Flor, η πλατεία του Αγίου Σουλπικίου και η Σχολή Καλών Τεχνών. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται πραγματικά στην καρδιά της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και ελάτε να κάνουμε μαζί την πρώτη γνωριμία με την πόλη ακολουθώντας προαιρετικά στην βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους.
Πρόγευμα και αναχώρηση για τα Ανάκτορα των Βερσαλλιών και τους Βασιλικούς κήπους. Απολαύστε την ξενάγηση με την επίσημη Ελληνόφωνη ξεναγό στις μοναδικές του αίθουσες ταξιδεύοντας στον χρόνο και γνωρίζοντας την ιστορία του. 2.300 δωμάτια, περισσότερα από 10000 έργα τέχνης και συνολική έκταση 825 εκταρίων κάνουν το ανάκτορο των Βερσαλλιών με τους περίφημους κήπους του ένα μοναδικό ιστορικό μνημείο παγκόσμιας πολιτικής κληρονομιάς και ένα από τα εντυπωσιακότερα ανάκτορα στον κόσμο. Επιστροφή στο Παρίσι και χρόνος ελεύθερος, προαιρετική διασκέδαση, διαν/ση.
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη Γαλλική πρωτεύουσα όπου μπορείτε να την αξιοποιήσετε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Εκμεταλλευτείτε την ιδανική τοποθεσία του ξενοδοχείου σας και κάντε τα ψώνια σας στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα Gallerries Lafayette και Printemps. Πάρτε τον καφέ σας απο το Café de la Paix και περπατήστε γύρο από την Opera Garnier και τη Λεωφόρο Capucines. Για τους λάτρεις της σοκολάτας προτείνουμε την εξερεύνηση του Μusee du chocolat που βρίσκεται στην ιδιά περιοχή των μεγάλων βουλεβάρτων.
Εναλλακτικά σας προτείνουμε μια επίσκεψη στη πλατεία της Βαστίλης όπου δεσπόζει η Νέα Όπερα, στην πλατεία των Βοσγίων και το σπίτι του Βίκτωρα Ουγκώ και σίγουρα στην πιο funky περιοχή του Παρισιού το Μαραί, με τις πιο ψαγμένες μπουτίκ (όλοι οι μεγάλοι οίκοι είναι εδώ!!!), με το μουσείο της ιστορίας της πόλης Carnavalet αλλά και το μουσείο μοντέρνας τέχνης Πομπιντού. Στο τέλος της βόλτας μπορείτε να συνεχίσετε μ’ έναν περίπατο στην κομψή και εμπορική οδό Rivoli και να απολαύσετε το διάσημο MONT BLANC του CAFE ANGELINA που αποτελεί κορυφαία διεύθυνση της πόλης από το 1903.To βράδυ μπορείτε να απολαύσετε κατιδίαν ένα υπερθέαμα σε κάποιο από τα γνωστά καμπαρέ του Παρισιού (Moulin Rouze, Lido, Crazy Horse).
Πρόγευμα και αναχώρηση για το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ευρώπης, τη Disneyland Paris. Bρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομ. από το Παρίσι και αποτελείται από δύο πάρκα, το Disneyland Theme Park και τα Walt Disney studios και από μία εμπορική περιοχή, το Disney Village. Τα θεματικά πάρκα είναι γνωστά για τους ρομποτικούς-Animated χαρακτήρες που υπάρχουν στο χώρο, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την νοοτροπία τους για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Ο στόχος είναι να αναδημιουργήσει πλήρως την μαγεία που συνδέεται με την φήμη και το όνομα της Disney. Ο Αρχηγός σας θα σας κάνει προτάσεις για να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας ανάμεσα στον κόσμο των Πειρατών, της Φαντασίας, της εξερεύνησης και ένα ταξίδι στο διάστημα παρέα με τους ήρωες του Star Wars. Ζήστε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφτείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια, τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Επιστροφή στο Παρίσι με πληθώρα εντυπώσεων.
Πρόγευμα και Χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στην «Πόλη του Φωτός». Επιβίβαση στο πούλμαν, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για το Ηράκλειο.

Αναχώρηση από Ηράκλειο 10/4/2026
Αναχώρηση από Παρίσι 14/4/2026
Hotel Residence Europe & Spa 3* : ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΕ δίκλινο 1045€ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ +260€
Hotel TRIBE Paris Clichy 4*: ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΕ δίκλινο 1095€ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ +300€
Για Κρατήσεις:
Η Σειρά εκτέλεσης του προγράμματος είναι ενδεικτική και υπόκειται σε αλλαγές λόγω ωρών πτήσεων, αργιών, κ.λ.π
Ενημερωτικό Day by Day της εκδρομής 4 ημέρες πριν την αναχώρηση. Απαιτείται ταυτότητα των τελευταίων 15 ετών για ενήλικες.Για παιδιά κάτω των 12 ετών και άτομα που εργάζονται σε σώματα ασφαλείας απαιτείται διαβατήριο.
Για την κράτηση απαιτείται φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου και 350€ προκαταβολή ανά άτομο. Η συμμετοχή σας στο ταξίδι προϋποθέτει ότι συμφωνείτε με τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας www.365-tours.gr Εξόφληση 30 μέρες πριν την αναχώρηση.
