5ήμερο Αεροπορικό Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη από Ηράκλειο με 2 αναχωρήσεις 9/11 & 23/11 2026

5ήμερο Αεροπορικώς Ηράκλειο -Κωνσταντινούπολη-Πριγκηπονήσια-Βόσπορος !!
Από€749
Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Άτομα*
το μήνυμά σας (ή το προτεινόμενο πρόγραμμα)*
* Συμφωνώ με τους όρους συμμετοχής και τους όρους χρήσης.
Πρέπει να αποδεχτείτε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

7361

Γιατί να οργανώσουμε εμείς την εκδρομή σας;

  • Γιατί σχεδιάζουμε για σας εκδρομές που δημιουργούν εμπειρίες ζωής στις καλύτερες τιμές.
  • Γιατί αγαπάμε και υποστηρίζουμε τον τόπο μας, αγαπάμε και σεβόμαστε το περιβάλλον, τη φύση και την ιστορία μας.
  • Γιατί είμαστε πιστοποιημένοι από τον ΕΟΤ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάθε απορία σας.

2810 327909
info@365-tours.gr

Βρείτε το επόμενο ταξίδι σας

× Καθαρισμός φίλτρων
5 Ημέρες.
Ηράκλειο -Κωνσταντινούπολη
Κωνσταντινούπολη
Κατώτατο όριο ηλικίας: 12+
Αναλυτικά τo Ταξίδι μας:

Ημέρα 1η1η μέρα : Ηράκλειο - Κωνσταντινούπολη – Περιήγηση Πόλης & Βόλτα στην Ταξίμ

 Αναχώρηση από το Ηράκλειο και απευθείας πτήση για Κωνσταντινούπολη. Μετά την άφιξη μας στην Πόλη θα έχουμε μια πανοραμική περιήγηση καταλήγοντας με μια βόλτα στην κοσμοπολίτικη περιοχή Ταξίμ, όπου θα έχουμε τον χρόνο να δούμε τα «καλά» καταστήματα της Πόλης και να δοκιμάσουμε τους υπέροχους μπακλαβάδες και άλλα παραδοσιακά πολίτικα εδέσματα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα  σας προτείνουμε μια βόλτα στο Κλειστό Μεγάλο Παζάρι της Πόλης. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η Κωνσταντινούπολη – Ξενάγηση Αγιά Σοφιά – Μπλε Τζαμί  – Παλάτι  Tοπ Kαπί – Ιππόδρομος – Υδραγωγείο Καπαλί :

Μετά το πρωινό, ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη στο Μπλε τζαμί, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με την στήλη του Αυτοκράτορα Θεοδοσίου, Τα λουτρά του Ιουστινιανού, τον τρίποδα των Δελφών και την Αγία Σοφία. Συνεχίζουμε την επίσκεψη μας στο παλάτι Τοπ Καπί και τελειώνουμε με επίσκεψη και χρόνο ελεύθερο για τις αγορές μας στην σκεπαστή αγορά ή αλλιώς το διάσημο Καπαλί Τσαρσί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η Κωνσταντινούπολη – Οικουμενικό Πατριαρχείο – Παναγία Βλαχερνών – Μπαλουκλί – Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ – Κρουαζιέρα στον Βόσπορο:

 Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το ιστορικό Φανάρι, όπου θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, το πνευματικό κέντρο της Ορθοδοξίας. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών, έναν από τους σημαντικότερους προσκυνηματικούς τόπους της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Εδώ φυλασσόταν το ιερό μαφόριο της Παναγίας και σύμφωνα με την παράδοση τελέστηκε για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ., όταν οι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης απέδωσαν στη Θεοτόκο τη θαυματουργική σωτηρία της πόλης από την πολιορκία των Αβάρων και των Περσών. Στον χώρο σώζεται ακόμη το αγίασμα, το οποίο προσελκύει μέχρι σήμερα πλήθος προσκυνητών. Ακολουθεί επίσκεψη στη Μονή της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί, έναν από τους σημαντικότερους τόπους προσκυνήματος του Ελληνισμού της Πόλης. Θα γνωρίσουμε την ιστορία του περίφημου αγιάσματος και τον θρύλο με τα «ιερά ψάρια», που συνδέεται με την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453. Στον περίβολο της μονής βρίσκονται επίσης οι τάφοι πολλών Οικουμενικών Πατριαρχών και σημαντικών προσωπικοτήτων του Γένους. Συνεχίζουμε με ξενάγηση στο επιβλητικό Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ, γνωστό και ως οι «Βερσαλλίες της Ανατολής», καθώς η αρχιτεκτονική του εμπνεύστηκε από τα ευρωπαϊκά ανάκτορα και αποτελεί το λαμπρότερο οθωμανικό παλάτι του 19ου αιώνα. Έπειτα ακολουθεί η μαγευτική κρουαζιέρα στον χιλιοτραγουδισμένο Βόσπορο, όπου θα απολαύσουμε μοναδικές εικόνες από τον Κεράτιο Κόλπο, τη Γέφυρα του Γαλατά, τη γέφυρα που ενώνει την Ευρώπη με την Ασία, τα εντυπωσιακά ξύλινα αρχοντικά (yalı), τα πολυτελή παλάτια και τα οθωμανικά φρούρια που κοσμούν τις δύο όχθες. Η θέα του Πύργου του Γαλατά και των ιστορικών κτισμάτων κατά μήκος των ακτών συνθέτει ένα από τα ομορφότερα τοπία του κόσμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η Κωνσταντινούπολη – Κρουαζιέρα στα Πριγκιπονήσια :

 Μετά το Πρωινό, μεταφορά και επιβίβαση στο πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηπόνησα. Η πρώτη στάση μας θα γίνει στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Πρίγκηπο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια της περιοχής. Επιστροφή στην Πόλη στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς (oriental). Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η Κωνσταντινούπολη - Ηράκλειο

Ελεύθερο πρωινό και αργά το απόγευμα Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Ηράκλειο.

 

Ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής:

Αναχωρήσεις –ΠΤΗΣΕΙΣ :

A3 434  Νοέμβριος 09 ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ  17.30    20.05

Α3 435  Νοέμβριος 13 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15.50    16.20

&

A3 434  Νοέμβριος 23 ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ  17.30    20.05

Α3 435  Νοέμβριος 27 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15.50    16.20

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο-Κωνσταντινούπολη-Ηράκλειο με απευθείας πτήση AEGEAN
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο.Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* Grand Hotel Gulsoy σε δωμάτια Double/twin or Similar. Με πρωινό καθημερινά.
  • Περιήγηση Πόλης και Βόλτα στην Πλατεία Ταξίμ
  • Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
  • Επίσκεψη στα Πριγκηποννήσια & εισιτήρια πλοίου
  • Μια Βαλίτσα 23 κιλών & Μια χειραποσκευή 8 κιλών.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και Ταξιδιωτική ασφ΄άλεια.
  • Ξενάγηση της Πόλης-Αγ. Σοφία-Μπλε Τζαμί-Σκεπαστή Αγορά, Παλάτι Τοπ Καπί-Υδραγωγείο Ιουστινιανού - Πλατεία Σουλταν Άχμεντ - Στάση Εν Τούτω Νίκα.
  • Ξενάγηση στο Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ, τις «Βερσαλλίες της Ανατολής»
  • Φόροι Αεροδρομίου
  • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο & εισιτήρια πλοίου.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  •  Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
  • Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Προαιρετική ασφάλεια EXTRA II της Interamerican με καλύψεις και για COVID-19: 25€ κατ’ άτομο
  • Φιλοδωρήματα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 09 Νοεμβρίου Τιμή κατ’ άτομο σε PROMO 749 € κανονική Τιμή 799€ ΔΙΑΦΟΡΑ Μονόκλινου +160 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 23 Νοεμβρίου Τιμή κατ’ άτομο σε PROMO 779 € κανονική Τιμή 829€ ΔΙΑΦΟΡΑ Μονόκλινου +160

  • Τυχόν αλλαγή των αεροπορικών ναύλων επηρεάζει τις παρακάτω τιμές πακέτων.
  • Η σειρά των ξεναγήσεων δύναται να τροποποιηθεί.

Σημαντικές πληροφορίες:

Σημειώσεις

  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα ΜΟΝΟ νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή.
  • Αν ταξιδεύετε με το διαβατήριό σας, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία επιστροφής σας. Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε. Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το ROUND TRAVEL δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων. Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο site μας στο Ίντερνετ.
  • Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν ή μπορείτε να τους βρείτε αναλυτικά στο https://www.365-tours/
Φωτογραφίες
2 επισκέπτες ειναι έτοιμοι να κάνουν κράτηση σε αυτή την εκδρομή τώρα!