5ήμερο Αεροπορικό Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη από Ηράκλειο! 9-14 Απριλίου 2026

5ήμερο Αεροπορικώς Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη
Από€889
Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Άτομα*
το μήνυμά σας (ή το προτεινόμενο πρόγραμμα)*
* Συμφωνώ με τους όρους συμμετοχής και τους όρους χρήσης.
Πρέπει να αποδεχτείτε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

7018

Γιατί να οργανώσουμε εμείς την εκδρομή σας;

  • Γιατί σχεδιάζουμε για σας εκδρομές που δημιουργούν εμπειρίες ζωής στις καλύτερες τιμές.
  • Γιατί αγαπάμε και υποστηρίζουμε τον τόπο μας, αγαπάμε και σεβόμαστε το περιβάλλον, τη φύση και την ιστορία μας.
  • Γιατί είμαστε πιστοποιημένοι από τον ΕΟΤ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάθε απορία σας.

2810 327909
info@365-tours.gr

Βρείτε το επόμενο ταξίδι σας

× Καθαρισμός φίλτρων
5 Ημέρες.
Ηράκλειο
Κωνσταντινούπολη
Κατώτατο όριο ηλικίας: 12+
Αναλυτικά τo Ταξίδι μας:

Ημέρα 1η9/4/2026 : Μ.Πέμπτη: Ηράκλειο - Κωνσταντινούπολη – Περιήγηση Πόλης & Βόλτα στην Ταξίμ.:

 Αναχώρηση από το Ηράκλειο και απευθείας πτήση για Κωνσταντινούπολη. Μετά την άφιξη μας στην Πόλη θα έχουμε μια πανοραμική περιήγηση καταλήγοντας με μια βόλτα στην κοσμοπολίτικη περιοχή Ταξίμ, όπου θα έχουμε τον χρόνο να δούμε τα «καλά» καταστήματα της Πόλης και να δοκιμάσουμε τους υπέροχους μπακλαβάδες και άλλα παραδοσιακά πολίτικα εδέσματα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα  σας προτείνουμε μια βόλτα στο Κλειστό Μεγάλο Παζάρι της Πόλης. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η10/4/2026:Μ.Παρασκευή: Κωνσταντινούπολη – Αγιά Σοφιά – Μπλε Τζαμί  – Παλάτι  Tοπ Kαπί – Ιππόδρομος – Υδραγωγείο Καπαλί:

 Μετά το πρωινό, ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη στο Μπλε τζαμί, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με την στήλη του Αυτοκράτορα Θεοδοσίου, Τα λουτρά του Ιουστινιανού, τον τρίποδα των Δελφών και την Αγία Σοφία. Συνεχίζουμε την επίσκεψη μας στο παλάτι Τοπ Καπί και τελειώνουμε με επίσκεψη και χρόνο ελεύθερο για τις αγορές μας στην σκεπαστή αγορά ή αλλιώς το διάσημο Καπαλί Τσαρσί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η 11/4//2026:Μ.Σάββατο: Κωνσταντινούπολη – Πατριαρχείο – παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ – Κρουαζιέρα στο Βόσπορο-Βράδυ σε Ελληνορθόδοξο ναό για Αναστάσιμη Λειτουργία :

Μετά το πρωινό αναχωρούμε προς την παραθαλάσσια ακτή του Βοσπόρου. Συνεχίζουμε με ξενάγηση στο Παλάτι «Ντολμά Μπαχτσέ» το επονομαζόμενο «Βερσαλλίες της Ανατολής», αφού χτίστηκε με μοντέλο το Παλάτι των Βερσαλλιών,, από τους βοηθούς Αρχιτέκτονες των Αρχιτεκτόνων του Παρισιού. θεωρείται το σημαντικότερο αρχιτεκτονικά Οθωμανικό Ανάκτορο. Ακολουθεί η κρουαζιέρα στον χιλιο τραγουδημένο Βόσπορο, που διασχίζεται από τα πιο απλοϊκά τα ψαροκάικα μέχρι τα πλέον πολυτελή κρουαζιερόπλοια , εμπορικά πλοία και γιοτ. Διασχίζοντας τον Κεράτιο κόλπο, την Γέφυρα του Γαλατά, και την μεγάλη γέφυρα που συνδέει την Ευρώπη με την Ασία θα θαυμάσουμε τα γυάλινα σπίτια, τα πολυτελή παλάτια και τα Οθωμανικά κάστρα. Θα μας συναρπάσει η θέα του Πύργου του Γαλατά και των μικρών Παλατιών στα παράλια του Βοσπόρου. Συναισθηματικά φορτισμένος ο Βόσπορος σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και ειδυλλιακά σημεία στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα μεταβούμε σε Ελληνορθόδοξο Ναό για την Αναστάσιμη λειτουργία. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η 12/4/2026: Κυριακή του Πάσχα: Κωνσταντινούπολη – Πατριαρχείο στο Φανάρι για την 2η Ανάσταση - Κρουαζιέρα στα Πριγκιπονήσια:

Μετά το Πρωινό, μεταφορά στο Πατριαρχείο στο Φανάρι για την 2η Ανάσταση. Συνεχίζουμε με μεταφορά και επιβίβαση στο πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηπόνησα. Η πρώτη στάση μας θα γίνει στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Πρίγκιπός. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια της περιοχής. Επιστροφή στην Πόλη στο ξενοδοχείο μας.

Για το βράδυ σας προτείνουμε μεταφορά και διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή μουσική, δείπνο και σόου με χορούς κοιλιάς (oriental). Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η Δευτέρα του Πάσχα 13/4/2026: Κωνσταντινούπολη: (προαιρετικά Κήποι Ορτάκιοϊ): Ελεύθερη μέρα για την προσωπική εξερεύνηση της Κωνσταντινούπολης.

Προτείνουμε να ξεκινήσετε τη βόλτα σας στην κοσμοπολίτικη συνοικία Ορτάκιοϊ, στις όχθες του Βοσπόρου. Εκεί, ανάμεσα σε αρχοντικά και μικρά καφέ με θέα τη γέφυρα του Βοσπόρου, απλώνονται οι κήποι του Ορτάκιοϊ, ένα καταπράσινο σημείο για περίπατο και ανάπαυση, ιδανικό για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ ή ένα τσάι με λουκούμι. Περιπλανηθείτε στα δρομάκια με τα υπαίθρια παζάρια, δοκιμάστε το περίφημο “kumpir” (πατάτα γεμιστή με ποικιλία υλικών) και φωτογραφηθείτε μπροστά στο εμβληματικό Τζαμί του Ορτάκιοϊ, με φόντο το πέρασμα των πλοίων

Ημέρα 6η Τρίτη 14/4/2026 :Κωνσταντινούπολη – Ηράκλειο:

Ελεύθερο πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Ηράκλειο.

Πληροφορίες αναχώρησης και επιστροφής:

  Ηράκλειο – Κωνσταντινούπολη  Μ.Πέμπτη:  9/4/2026 ( Πτήση: Α3 434)

  Κωνσταντινούπολη – Ηράκλειο  Τρίτη τ’ Πάσχα   14/4/2026 από   ( Πτήση: Α3 435)

Τιμή ανά άτομο:

  • 899 euro / άτομο σε Δίκλινο Δωμάτιο!

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο-Κωνσταντινούπολη-Ηράκλειο με απευθείας πτήση AEGEAN
  • Μια Βαλίτσα 23 κιλών & Μια χειραποσκευή 8 κιλών.
  • Φόροι Αεροδρομίου
  • 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* Grand Hotel Gulsoy σε δωμάτια Double/twin or Similar. Με πρωινό καθημερινά.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Περιήγηση Πόλης και Βόλτα στην Πλατεία Ταξίμ
  • Ξενάγηση της Πόλης-Αγ. Σοφία-Μπλε Τζαμί-Σκεπαστή Αγορά, Παλάτι Τοπ Καπί-Υδραγωγείο Ιουστινιανού - Πλατεία Σουλταν Άχμεντ - Στάση Εν Τούτω Νίκα.
  • Επίσκεψη στο Φανάρι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την 2η Ανάσταση
  • Ξενάγηση στο Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ, τις «Βερσαλλίες της Ανατολής»
  • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο & εισιτήρια πλοίου.
  • Επίσκεψη στα Πριγκηποννήσια & εισιτήρια πλοίου
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Προαιρετική ασφάλεια EXTRA II της Interamerican με καλύψεις και για COVID-19: 25€ κατ’ άτομο
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο.
  • Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Φιλοδωρήματα

Σημαντικές Πληροφορίες πριν το Ταξίδι σας:

  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή.
  • Αν ταξιδεύετε με το διαβατήριό σας, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία επιστροφής σας. Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε. Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας. Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο site μας στο Ίντερνετ.  
Φωτογραφίες
1 επισκέπτες ειναι έτοιμοι να κάνουν κράτηση σε αυτή την εκδρομή τώρα!