fbpx
el
+30 2810327909 info@365-tours.gr

Ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές στην Κρήτη

Που θα πάω και τι θα κάνω στην Κρήτη;

Δείτε παρακάτω τις Εκπαιδευτικές, Θεματικές εκδρομές μας!

Εκδρομές για Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Περπάτημα, Προσκύνημα, Φυσιολατρικές και ψυχαγωγικές εκδρομές που ετοιμάζει η ομάδα μας. 

Πεζοπορική, Αναμένεται...

Ημερήσια Πεζοπορική εκδρομή Κράσι – Χαμόπρινα.

Ημερήσια πεζοπορική Εκδρομή
Μια υπέροχη Πεζοπορία για να απολαύσουμε τις ομορφιές της Φύσης, στην περιοχή Χαμόπρινα, ένα πανέμορφο Πρινόδασος, που βρίσκεται 4 χλμ Νότια των Μαλίων, πάνω στον δρόμο που συνδέει τα Μάλια με το γραφικό Κράσι.
Αναμένεται..

Εκδρομή Χωριά της Άνω Ρίζας του Ψηλορείτη

Ημερήσια Εκδρομή
Ο Ψηλορείτης, ο πέτρινος γίγαντας της Κρήτης, σύνορο γης και ουρανού, διαφεντεύει με την άγρια ομορφιά του ολόκληρο το νησί. Ορεινά χωριά στην άκρη του γκρεμού, μοναδικά σπήλαια, εντυπωσιακοί καρστικοί σχηματισμοί, βαθύσκιωτα φαράγγια, μικρά οροπέδια και γυμνές αλπικές ζώνες συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό. Ελάτε μαζί μας για περιήγηση σε μερικά από τα πιο παραδοσιακά χωριά της Κρήτης στις ρίζες του!
Αναμένεται...

Ημερήσια εκδρομή Αρκάδι – Ελεύθερνα – Μαργαρίτες

Ημερήσια Προσκυνηματική Εκδρομή
Η Εκκλησία του Αρκαδίου στις 8 Νοεμβρίου έχει διπλή γιορτή και φέτος θα γιορτάσουμε κι εμείς! Κάθε χρόνο στις 8 Νοεμβρίου από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου από κάθε γωνία της Κρήτης καταφθάνει στη Μονή Αρκαδίου για τις επετειακές εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος της Μονής που συμπίπτουν με την εορτή του Μιχαήλ Αρχαγγέλου.
Αναμένεται...

Ημερήσια Πεζοπορική εκδρομή στο Φαράγγι της Ίμπρου.

Ημερήσια πεζοπορική Εκδρομή
Φαράγγι της Ίμπρου! Είναι το τρίτο δημοφιλέστερο φαράγγι της Κρήτης μετά από τα φαράγγια της Σαμαριάς και της Αγίας Ειρήνης, όντας κι αυτό τμήμα του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4. Το τοπίο είναι πανέμορφο και η σχετική ευκολία στην κατάβαση καθιστά την Ίμπρο αγαπητή στους επισκέπτες του νησιού.
Αναμένεται...

Μονοήμερη εκδρομή Ανώγεια Σπήλαιο Σφεντόνη Μ. Δισκουρίου

Ημερήσια Εκδρομή
Σπήλαιο Σφεντόνη!! θεωρείται ένα από τα πέντε καλύτερα της Ελλάδας και το πρώτο στην Κρήτη. Επειδή η περιγραφή του σταλαγμιτικού και σταλακτιτικού διακόσμου δεν μπορεί να απεικονιστεί μέσα από αυτή την ιστοσελίδα ανάγλυφα, σας προσκαλούμε να το επισκεφτείτε για να δείτε από κοντά αυτό το θαύμα της φύσης.

(Πραγματοποιήθηκε) Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 Μελιδόνι Ερπετάριο Αγ. Γεδεών Μαργαρίτες Σωματάς!

Ημερήσια Εκδρομή
Μονοήμερη εκδρομή σε πανέμορφα μέρη της Κρήτης μας. Στην στην ορεινή ενδοχώρα του Ρεθύμνου, μέσα από ένα ταξίδι γνωριμίας με τον κόσμο των ερπετών, θα ταξιδέψουμε σε άλλες εποχές και είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε και να δούμε από κοντά κομμάτια της ιστορίας του νησιού μας, μέρη του φυσικού του πλούτου, αλλά και στοιχεία από άλλες χώρες!!!

( Πραγματοποιήθηκε) Μονοήμερη εκδρομή 27 Σεπτεμβρίου 2020 Ρούστικα-Ναός 5 Παρθένων-Αργυρούπολη.

Ημερήσια Εκδρομή
Μια υπέροχη μονοήμερη απόδραση σε πανέμορφα μέρη της Κρήτης μας. Αργυρούπολη! Τα μονοπάτια και το τοποίο γύρω από τις πηγές της είναι πραγματικά μαγευτικά. Εκτός από το ίδιο το χωριό που είναι πανέμορφο, ο ταξιδιώτης μπορεί να πεζοπορήσει μέσα από μια απίστευτα όμορφη φύση με αιωνόβια δέντρα!

(Πραγματοποιήθηκε) Κυριακή 16 Αυγούστου Μονοήμερη εκδρομή Αγ. Εμμανουήλ-Λασίθι- Ψυχρό-Κράσι!

Ημερήσια Εκδρομή
Μια πανέμορφη ημερήσια εκδρομή στον Αγ. Εμμανουήλ των Ορέων, το Λασιθιώτη! Η σχετικά καινούργια εκκλησία του Αγίου Μανώλη (όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι) , δίπλα στη θέση Νερά, χτίστηκε με δαπάνες, και αξιέπαινες πρωτοβουλίες κτηνοτρόφων της περιοχής και άλλων και εορτάζει την Πρώτη Κυριακή μετά της Παναγίας!

(Πραγματοποιήθηκε) Μονοήμερη Εκδρομή Κυριακή 30 Αυγούστου Καλαμαύκα – Παναγία Εξακουστή – Μύρτος.

Ημερήσια Εκδρομή
Μια πολύ όμορφη εκδρομή στη Νοτιοανατολική Κρήτη!

(Πραγματοποιήθηκε) Κρουαζιέρα στο Κουφονήσι με το πειρατικό από Μακρύ Γιαλό-23 Αυγούστου

Ημερήσια Εκδρομή
Ταξιδέψτε σε μια μονοήμερη εξωτική κρουαζιέρα με πειρατικό πλοίο στο Κουφονήσι!

Περιπατητική εκδρομή στον Αγ.Θωμά. Ο δρόμος του κρασιού και οι χθόνιες θεότητες στην Κρήτη!

Ημερήσια Εκδρομή
Αγ. Θωμάς! Ένα από τα ομορφότερα χωριά της Κρήτης με πλούσια ιστορία και απαράμιλλο φυσικό τοπίο, Βρίσκεται στο γεωγραφικό κέντρο της Κρήτης ! Μισή μόλις ώρα από το Ηράκλειο μέσα σε μια καταπράσινη και εύφορη κοιλάδα, είναι ένα ιδιαίτερο χωριό του νομού Ηρακλείου. Χτισμένο σε υψόμετρο 530μ. σε ωραία θέση με πανοραμική θέα προς την ευρύτερη περιοχή.

(Πραγματοποιήθηκε) Ημερήσια Πεζοπορική εκδρομή Καλοί Λιμένες – Αγιοφάραγγο! Κυριακή 27 Σεπτέμβρη

Ημερήσια πεζοπορική Εκδρομή
Το Αγιοφάραγγο βρίσκεται νότια της Μονής Οδηγήτριας και δημιουργήθηκε από τις κοίτες δύο ρεμάτων που ξεκινούν το ένα βόρεια - βορειοανατολικά από το Γυαλομονόχωρο και το άλλο δυτικά από τα Πηγαϊδάκια. Τα δύο ρέματα συναντούνται κοντά στην Αγία Κυριακή και αφού ακολουθήσουν μια σχετικά ομαλή διαδρομή, το κοινό τους ρέμα εισέρχεται στο κυρίως φαράγγι, το Αγιοφάραγγο, και καταλήγει στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος στη μαγευτική παραλία του Αγιοφάραγγου.

(Πραγματοποιήθηκε)Ημερήσια Εκδρομή Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 Κάντανος – Παλαιόχωρα!

Ημερήσια Εκδρομή
Η Παλαιόχωρα είναι παραθαλάσσια κωμόπολη και βρίσκεται στα νοτιοδυτικά παράλια της Κρήτης και σε απόσταση70χλμ. από τα Χανιά και 200χλμ. από το Ηράκλειο. Είναι κτισμένη πάνω σε μια χερσόνησο ανάμεσα σε δυο γραφικούς κόλπους. Βρέχεται από το Λυβικό πέλαγος και δίκαια θεωρείται η “Νύμφη του Λυβικού” και “Χώρα του ήλιου”.
Κάθε 15 μέρες για τη νεα σαιζόν

Εκδρομή στο Φαράγγι Σαμαριάς κάθε 15 ημέρες για τη σαιζόν 2021!!

Ημερήσια Εκδρομή
Η Σαμαριά ή το Φαράγγι της Σαμαριάς είναι ένα από τα κυριότερα αξιοθέατα στην Κρήτη. Κάθε τουρίστας που επισκέπτεται την Κρήτη, είτε έχει ήδη ακούσει ή σύντομα θα ακούσει για το πανέμορφο αυτό φαράγγι, το "φάραγγα", όπως το αποκαλούν! Βρίσκεται στη δυτική Κρήτη, στην οροσειρά Λευκά Ορη και είναι το μακρύτερο φαράγγι της Ευρώπης με 16 χμ. μήκος.

(Πραγματοποιήθηκε)Κρουαζιέρα Γραμβούσα – Μπάλος Κυριακή 2 Αυγούστου 2020.

Ημερήσια Εκδρομή
Γραμβούσα και Μπάλος! Οι Μαγευτικοί βιότοποι της Κρήτης. Σε αυτή την κρουαζιέρα απολαμβάνουμε το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος του νησιού μας, την κρυστάλλινη Θάλασσα, την πανοραμική θέα, ενώ ή επιβλητικότητα και ο θρύλος του κρυμμένου θησαυρού των πειρατών, μας προκαλούν να περιπλανηθούμε στα θαλάσσια μονοπάτια των ψαράδων και των κουρσάρων της Δυτικής Κρήτης.

365 tours Ταξιδιωτικό Γραφείο – Συνοπτικό πλάνο εκδρομών.

Μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές
Διαθεσιμότητα: Σεπτέμβριος - Οκτώβριος
365 tours Ταξιδιωτικό Γραφείο - Συνοπτικό πλάνο εκδρομών.

(Πραγματοποιήθηκε) Χρυσοσκαλίτισσα – Ελαφονήσι! Μονοήμερη εκδρομή Κυριακή 26 Ιουλίου

Ημερήσια Εκδρομή
Ελαφονήσι!! Μια στενόμακρη χερσόνησος, η οποία συχνά "σπάει" στην αρχή της, δίνοντας την αίσθηση ενός ξεχωριστού νησιού. Έχει ενταχθεί στο δίκτυο με τις προστατευόμενες περιοχές Natura, καθώς αποτελεί οικοσύστημα εξαιρετικής οικολογικής σημασίας. Εδώ φύονται αρκετά ενδημικά είδη χλωρίδας, ενώ εντύπωση προκαλούν τα λευκά κρινάκια της άμμου που ανθίζουν το φθινόπωρο και οι απειλούμενοι θαλασσόκεδροι.

(πραγματοποιήθηκε) Κρουαζιέρα στη Χρυσή Κυριακή 19 Ιουλίου.

Ημερήσια Εκδρομή
Μονοήμερη κρουαζιέρα στη Χρυσή ή (Γαιδουρονήσι). Ένας επίγειος τροπικός παράδεισος, που αποτελεί το νοτιότερο φυσικό πάρκο της Eυρώπης και γι’ αυτό δίκαια, ονομάζεται «η διαμαντόπετρα της Μεσογείου».

(Πραγματοποιήθηκε) Κυριακάτικη απόδραση (για μπάνιο) στην Παραλία του Αγ. Παύλου και στην Αγ. Γαλήνη!! Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Ημερήσια Εκδρομή
Οι αμμόλοφοι του Αγίου Παύλου στο Ν. Ρεθύμνου μας καλούν, η θάλασσα είναι δροσερή και γοητευτική στη Νότια Κρήτη!!!!

(Πραγματοποιήθηκε) Μονοήμερη καλοκαιρινή Εκδρομή (για μπάνιο) στην παραλία του Τσούτσουρα στη Νότια Κρήτη-Κυριακή 14 Ιουνίου.

Ημερήσια Εκδρομή
Μονοήμερη εκδρομή στα Νότια παράλια του Ν. Ηρακλείου, στον γραφικό και ιδιαίτερο Τσούτσουρο ή Τσούτσουρα.

(Πραγματοποιήοηκε) Ημερήσια Εκδρομή στη Νεάπολη – Ελούντα- Σπιναλόγκα (για μπάνιο) Κυριακή 21/6/2020

Ημερήσια Εκδρομή
Μονοήμερη εκδρομή για μπάνιο ! Προσκύνημα στη Μεγάλη Παναγία της Νεάπολης, Ελούντα -Σπιναλόγκα μπανάκι καλοκαιρινό και  γεύμα στην πανέμορφη και διάσημιη για τα θέρετρα της περιοχή.

(Πραγματοποιήθηκε) Ημερήσια Εκδρομή με Μουσική, Χορό & Κοπή Πίτας του Γραφείου μας !

Ημερήσια Εκδρομή
Μια Χαλαρή και διασκεδαστική μονοήμερη εκδρομή, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 ΖΑΡΟΣ - ΜΟΝΗ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ - ΜΑΤΑΛΑ και Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ Η Κρήτη μας ακόμα και το χειμώνα, είναι μοναδικής ομορφιάς, μπορούμε λοιπόν να την απολαμβάνουμε όλες τις εποχές, ακόμα και με το χειμωνιάτικο καιρό, αρκεί να έχουμε τη διάθεση. Ας βγούμε λοιπόν από το σπίτι μας και ας εξορμήσουμε στη χειμωνιάτικη φύση της πατρίδας μας.

(Πραγματοποιήθηκε) Μονοήμερη εκδρομή από Ηράκλειο Κυριακή 26 Ιανουαρίου Ι. Μονή Δισκουρίου – Αξός, Μουσείο Ξυλογλυπτικής Γ. Κουτάντου – Ανώγεια.

Ημερήσια Εκδρομή
Μέσα από μια άγρια διαδρομή σε χειμωνιάτικο φόντο, θα ανέβουμε ψηλά στον Ψηλορείτη . Θα επισκευτούμε την Αξό, τα Ανώγεια και θα γευτούμε αντικριστό σε παραδοσιακή ταβερνα της περιοχής.

( Πραγματοποιήθηκε) Μονοήμερη εκδρομή από Ηράκλειο Κυριακή 19 Ιανουαρίου Αγ. Αντώνιος Πατσός – Σπήλι – Μέλαμπες

Ημερήσια Εκδρομή
Ακόμα και το χειμώνα οι εκδρομές είναι ιδιαίτερες στην Κρήτη και μας χαρίζουν όμορφες στιγμές. Προορισμός μας σε αυτήν εδω την ημερήσια εκδρομή στο Νομό Ρεθύμνου, η περιοχή του Πατσού όπου θα επισκεφτούμε για προσκύνημα,το σπηλαιώδες εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου , λίγα μέτρα μετά την είσοδο του ομώνυμου φαραγγιού.

Πραγματοποιήθηκε: Άγιος Ισίδωρος στη Σητέια, Ακρωτήρι Κάβο-Σίδερο Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Μονοήμερη
Μια ημερήσια εκδρομή με εκκλησιασμό στο εξωκλήσι του Αγ. Ισιδώρου στο νοτιοανατολικότερο ακρωτήρι της Κρήτης το Κάβο-Σίδερο!

(Πραγματοποιήθηκε) Ημερήσια Εκδρομή στο Οροπέδιο Λασιθίου Κυριακή 24 Νοεμβρίου! Νεάπολη – Μονή Κρεμαστών-Οροπέδιο- Μονή Κρουσταλλένιας -Μοχός!

Μονοήμερη
Μια Φθινοπωρινή απόδραση, με σκοπό να ξεκουραστούμε και να θαυμάσουμε την ομορφη φύση! Μονή Κρεμαστών Οροπέδιο Λασιθίου μονή Κρουσταλλένιας και Παραδοσιακό χωριο Μοχός!

Πραγματοποιήθηκε. Ημερήσια εκδρομή Δευτέρα 11 Νοεμβρίου (Αγ. Μηνά) Κρητική Ύπαιθρος και Καζανέματα. Θραψανό- Μ. Αγκαράθου – Στείρωνας

1 ημέρα
Στο τέλος κάθε καλοκαιριού ο τεράστιος αμπελώνας της Κρήτης δίνει την πολύτιμη σοδειά του. Στις αρχές του φθινοπώρου ξεκινά μια ιδιαίτερη διαδικασία, μια ιεροτελεστία που οι ρίζες της μπορεί να χάνονται στα βάθη των αιώνων.Πρόκειται για τα καζανέματα, την παραγωγή δηλαδή, της ξακουστής κρητικής τσικουδιάς .
Ο Άγιος Θωμάς

(Πραγματοποιήθηκε) Περιπατητική εκδρομή στον Άγιο Θωμά Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

1 ημέρα
Ανάμεσα στους θρύλους και στην ιστορία, ο δρόμος του κρασιού και οι χθόνιες θεότητες στην Κρήτη
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις απορρήτου.
ΑποδοχήΡυθμίσεις Απορρήτου

Ταξιδιωτικό Γραφείο 365 Tours

  • Ρυθμίσεις απορρήτου
  • Αναγκαία Cookies
  • Άλλα Cookies
  • Google Analytics

Ρυθμίσεις απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί λειτουργικά cookies και εξωτερικά scripts για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ποια cookies και δέσμες ενεργειών χρησιμοποιούνται και πώς επηρεάζουν την επίσκεψή σας καθορίζονται στα αριστερά. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Οι επιλογές σας ενδέχεται να επηρεάσουν την επίσκεψή σας.

Τα cookies δεν εγκυμονούν κινδύνους για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη/επισκέπτη του δικτυακού τόπου. Αν κάποιος δεν επιθυμεί την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα πλοήγησής του (browser) στο διαδίκτυο, για να διαγράψει τα ήδη υπάρχοντα στον σκληρό του δίσκο cookies και να επιλέξει είτε να απορρίπτονται αυτομάτως όλα τα νέα cookies, είτε να ερωτάται κάθε φορά που ένα cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή, εάν θέλει να το απορρίψει ή να το αποδεχθεί. Παρ’ όλα αυτά, οι χρήστες/επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η επιλογή της απόρριψης των cookies θα καθιστά πιο δύσκολη ή αδύνατη την χρήση τμημάτων και υπηρεσιών του δικτυακού τόπου.

Αναγκαία Cookies

Χωρίς αυτά τα απολύτως απαραίτητα Cookies υποβαθμίζεται η προσωπική εμπειρία πλοήγησης του χρήστη μιας και βασικές λειτουργίες υπολειτουργούν.

Cookies λειτουργικότητας: Αυτά τα cookies «απομνημονεύουν» τις προτιμήσεις του χρήστη κατά την περιήγηση του στο site μας, ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες του. Με αυτά τα cookies απολαμβάνει μια εξατομικευμένη εκδοχή του 365-tours.gr με αποτέλεσμα να βρίσκει πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητά.

Cookies επιδόσεων: Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα. Μας επιτρέπουν να δούμε ποιές σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά ή μας δείχνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι συγκεντρωτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του 365-tours.gr

Άλλα Cookies

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Facebook, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας μας στον ιστότοπο της Facebook.com όσο και στα συνεργαζόμενα site της στο διαδύκτιο.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Facebook, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο 365-tours.gr.

To 365-tours.gr δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα της για επαναληπτικό μάρκετινγκ.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Facebook εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις διαφημίσεις του Facebook μπορείτε να μάθετε εδώ.

Google Analytics

Το 365-tours.gr χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία αναλυτικών εργαλείων ιστού που παρέχεται από την Google Inc. Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies για να βοηθά αυτόν τον ιστότοπο να αναλύει πώς τον χρησιμοποιείτε. Οι πληροφορίες που παράγονται από το cookie σχετικά με το πώς χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο θα μεταδίδονται στην Google, η οποία θα τα αποθηκεύει σε εξυπηρετητές στις ΗΠΑ. Η Google θα χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες με σκοπό την αξιολόγηση του τρόπου που χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, τη σύνταξη εκθέσεων σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου για τους διαχειριστές του και την παροχή άλλων υπηρεσιών σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και τη χρήση του διαδικτύου. Η Google δύναται επίσης να μεταβιβάζει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, εφόσον αυτό απαιτείται από τη νομοθεσία ή αν οι εν λόγω τρίτοι επεξεργάζονται τις πληροφορίες για λογαριασμό της Google.

Η Google δεν θα συσχετίζει τη διεύθυνση IP σας με οποιαδήποτε άλλα δεδομένα έχει στην κατοχή της.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συναινείτε στην επεξεργασία δεδομένων σχετικά με εσάς από την Google κατά τον τρόπο και για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω.