fbpx
elen
+30 2810327909 info@365-tours.gr

Ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές στην Κρήτη

Που θα πάω και τι θα κάνω στην Κρήτη;

Εκδρομές για Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Περπάτημα, Προσκύνημα, Φυσιολατρικές και ψυχαγωγικές εκδρομές που ετοιμάζει η ομάδα μας. 

Μονοήμερη Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 Βρύσες – Παραλία Αγ. Αποστόλων – Χανιά!

Ημερήσια Εκδρομή
Μια όμορφη ημερήσια εκδρομή, για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε και το Μπανάκι μας , σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του Νομού Χανίων, την παραλία Αγ. Αοστόλων Μία ανάσα από την πόλη των Χανίων!

Kυριακή 4 Αυγούστου Μονοήμερη Εκδρομή Μονή Τοπλού – Φοινικόδασος Βάι – Σητεία!

Ημερήσια Εκδρομή
Το Καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ, και καθώς το θερμόμετρο ανεβάζει θερμοκρασία, μεγαλώνει όλο και περισσότερο η επιθυμία για μια επίσκεψη στην παραλία, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται κάποιος στην… Κρήτη! Ας επισκευθούμε λοιπόν το εξωτικό Βαι, μια παραλία που θυμίζει τροπικό μέρος με το φοινικόδασος και το μικρό νησάκι στη μέση του όρμου, ιδανικό προορισμό για να αφεθεί κάποιος στα διάσημα νερά του και να ξεφύγει από την καθημερινότητα....

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 Μονοήμερη Ροδάκινο – Πλακιάς!

Ημερήσια Εκδρομή
Μια υπέροχη μονοήμερη απόδραση για μπάνιο, στα νότια του Ρεθύμνου, στην παραλία Ροδάκινο ! Βρίσκετε στην έξοδο ενός άγριου φαραγγιού που κατεβαίνει από το όρος Κρυονερίτης, ανάμεσα στον Πλακιά και στο Φραγκοκάστελο...Το ομώνυμο χωριό είναι χωρισμένο στο Άνω Ροδάκινο και στο Κάτω Ροδάκινο από το φαράγγι και έχει ωραία θέα στο απέραντο γαλάζιο του Νότιου Κρητικού πελάγους.
Μονοήμερη Κρουαζιέρα!

Μονοήμερη Κρουαζιέρα Γραμβούσα – Μπάλος Κυριακή 11 Αυγούστου 2024!

Ημερήσια Κρουαζιέρα.
Γραμβούσα και Μπάλος! Οι Μαγευτικοί βιότοποι της Κρήτης. Σε αυτή την κρουαζιέρα απολαμβάνουμε το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος του νησιού μας, την κρυστάλλινη Θάλασσα, την πανοραμική θέα, ενώ ή επιβλητικότητα και ο θρύλος του κρυμμένου θησαυρού των πειρατών, μας προκαλούν να περιπλανηθούμε στα θαλάσσια μονοπάτια των ψαράδων και των κουρσάρων της Δυτικής Κρήτης.

Μονοήμερη την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου! Αγιά Μονή – Μύρτος – Ιεράπετρα!

Ημερήσια Εκδρομή
Μια πολύ όμορφη καλοκαιρινή εκδρομή στη Νοτιοανατολική Κρήτη, για να επισκεφθούμε μεταξύ άλλων την Αγιά Μονή Βιάννου, για το προσκύνημά μας λόγο της ημέρας, ενώ θα βρεθούμε στο παραθαλάσσιο χωριό Μυρτος, για το μπάνιο και το φαγητό μας!

Κυριακή 18 Αυγούστου Μονοήμερη Μ. Πρέβελη – Παραλία Δαμνόνι (Παραλία Πρέβελη προαιρετικά) – Ρέθυμνο.

Ημερήσια Εκδρομή
Η μονή Πρέβελη είναι ορθόδοξο μοναστήρι το οποίο βρίσκεται στο δήμο Αγίου Βασιλείου. Είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο (κάτω μονή) και τον Ιωάννη τον Θεολόγο (πίσω μονή). Η Βρίσκεται κοντά στις νότιες ακτές της Κρήτης, κοντά στην περιοχή Πρέβελη, όπου βρίσκεται το ομώνυμο φοινικόδασος. Η μονή ξεχωρίζει από τις άλλες μονές της Κρήτης καθώς διαθέτει δύο μοναστικά συγκροτήματα, την Κάτω Μονή και την Πίσω Μονή.
Μονοήμερη στην παραλία του Αγίου Παύλου

Κυριακή 25 Αύγουστου Κόκκινος Πύργος – Παραλία Αγ. Παύλος – Αγ. Θωμάς ( Εσπερινός Αγ. Ιωασάφ)

Ημερήσια Εκδρομή
Οι αμμόλοφοι του Αγίου Παύλου στο Ν. Ρεθύμνου μας καλούν, η θάλασσα είναι δροσερή και γοητευτική στη Νότια Κρήτη! Ο Άγιος Παύλος Ρεθύμνου βρίσκεται στην άκρη του Ακρωτηρίου Μέλισσα στα νότια του νομού και  είναι πολύ γνωστός για τους αμμόλοφούς και τις παραλίες του. Μπροστά στις παραλίες υπάρχουν οι τεράστιοι αμμόλοφοι που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο Αφρικής, και η παράξενη ομορφιά του είναι συναρπαστική. Όλη η περιοχή επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες, όπως τους εντυπωσιακούς βράχους με τις πτυχώσεις στην Αποπλύστρα, δίπλα στον οικισμό του Αγίου Παύλου.
Μας το ζητήσατε και πάμε ξανα!

Ημερήσια Κρουαζιέρα Σφακιά – Λουτρό – Μάρμαρα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Ημερήσια Εκδρομή
Θαυματουργή η θεραπεία της θάλασσας! Ας την απολαύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις φέτος το καλοκαίρι! Aυτή την κυριακή, μεσα από μια Μονοήμερη Κρουαζίέρα στην παραλία του Λουτρού και στα Μάρμαρα!! Ειναι από τις πιο κρυστάλλινες παραλίες της Νότιας Κρήτης, και είναι ιδανικές για μια απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου Μονοήμερη Νεάπολη – Ίστρον Παραλία Βούλισμα!

Ημερήσια Εκδρομή
Μια Κυριακάτικη μονοήμερη εξόρμηση, οπού θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε κυρίως τα βορινά παράλια του νομού Λασιθίου και όχι μόνο!

Ημερήσια Εκδρομή Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου! Ποταμίδα-Κομόλιθοι-Φαλάσαρνα .

Ημερήσια Εκδρομή
Μοναδικά τοπία, υπέροχες εμπειρίες, και η γαλήνη της Κρητικής Θάλασσας! Ας τα απολαύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μεσα από μια υπέροχη μονοήμερη εκδρομή στην Καπαδοκία της Κρήτης , στους Κομόλιθους!! Στο όμορφο χωριό Ποταμίδα Χανίων, εκεί θα συναντήσουμε τους  Κομόλιθους . Βρίσκονται κοντά στα σπίτια του χωριού σε ένα πολύ γόνιμο πεδινό κομμάτι γης και αυτό που το κάνει ξεχωριστό οτι ξεχωρίζει πάνω από τα χωράφια του κάμπου. Δημιουργούνται μικρά και μεγαλύτερα ''Μετέωρα'' παντελώς γυμνά από βλάστηση στα πλάγια αλλά με θάμνους στις κορυφές τους δημιουργώντας μια έντονη αντίθεση. Ενώ η […]