fbpx
el
+30 2810327909 info@365-tours.gr

Κυριακή 22 Iανουαρίου Νεάπολη Κρεμαστά Σπ. Ψυχρό – Οροπέδιο Λασιθίου – Κοπή πίτας του Γραφείου μας!

Κοπή Βασιλόπιτας με Μουσική -πλήρες μενού & ποτά !
Από€35
Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Άτομα*
το μήνυμά σας (ή το προτεινόμενο πρόγραμμα)*
* Συμφωνώ με τους όρους συμμετοχής και τους όρους χρήσης.
Πρέπει να αποδεχτείτε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

7016

Γιατί να οργανώσουμε εμείς την εκδρομή σας;

 • Γιατί σχεδιάζουμε για σας εκδρομές που δημιουργούν εμπειρίες ζωής στις καλύτερες τιμές.
 • Γιατί αγαπάμε και υποστηρίζουμε τον τόπο μας, αγαπάμε και σεβόμαστε το περιβάλλον, τη φύση και την ιστορία μας.
 • Γιατί είμαστε πιστοποιημένοι από τον ΕΟΤ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάθε απορία σας.

2810 327909
info@365-tours.gr

 • Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 Μονοήμερη Εκδρομή & Βασιλόπιτα
 • Νεάπολη – Ι.Μ Κρεμαστών – Οροπέδιο Λασιθίου - Ψυχρό & Κοπή Πίτας του Γραφείου !
 • 35€ το άτομο, με Πλήρες Μενού , ποτά , πλούσια Δώρα & Ζωντανή Μουσική!
 • Κρατήσεις : 2810327909 & 6973050169
Η εκδρομή αναλυτικά
Στην τοποθεσία Σελί Αμπέλου, ακριβώς στη βορεινή είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου, μας καλωσορίζει στο οροπέδιο το μεγαλύτερο μυλοτόπι της Κρήτης.

Ξεκινάμε από το Ηράκλειο και με τις απαραίτητες στάσεις θα καταλήξουμε στο Νομό Λασιθίου. Πρώτη μας στάση στην κοσμοπολίτικη Νεάπολη. Χρόνος για να απολαύσουμε τον πρώτο καφέ της ημέρας, στην γραφική πλατεία της και στον όμορφο κήπο της . Προτείνουμε μια βόλτα και επίσκεψή μέχρι το Ιστορικό και το  Λαογραφικό της Μουσείο το οποίο βρίσκεται δίπλα από το μητροπολιτικό  ναό της Μεγάλης Παναγιάς. Εκεί θα μπορέσετε να μάθετε την Ιστορία της Νεάπολης και του Λασιθίου αλλά και μέσα από το Λαογραφικό κομμάτι θα δείτε την πραγματική ζωή των ανθρώπων που έζησαν πριν από πολλά χρόνια με ένα φανταστικό και συγκινητικό τρόπο. Το μουσείο δεν χρηματίζεται από κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και πραγματικά αξίζει να το επισκεφτείτε βοηθώντας με ένα  συμβολικό χρηματικό ποσό για την ενίσχυσή του.

Συνεχίζουμε με την επομένη μας επίσκεψη στην Μονή Κρεμαστών ή που βρίσκεται πολύ κοντά σε μεγάλο ύψος με θέα την πεδιάδα της Νεάπολης και των Λιμνών. Κτισμένη με φρουριακή αρχιτεκτονική σε απότομη και κατάφυτη βουνοπλαγιά, δίνει την εντύπωση ότι κρέμεται, ένα φαινόμενο στο οποίο οφείλει το όνομα της.  Στους εκκλησιαστικούς κύκλους είναι γνωστή ως Μονή των Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Κρεμαστών, καθώς είναι αφιερωμένη στους αρχαγγέλους αυτούς. Κατόπιν μέσα από μια μαγευτική διαδρομή θα φτάσουμε στο Οροπέδιο Λασιθίου, τον τόπο ανατροφής του βασιλιά των θεών του Δία!! Προαιρετική επίσκεψη στο επιβλητικό Σπήλαιο του Δία, το Δικταίον Άντρο που βρίσκεται πάνω από το χωριό Ψυχρό του Οροπεδίου Λασιθίου σε υψόμετρο 1025μ.Υπάρχουν μονοπάτια για το σπήλαιο και η διάρκεια ανάβασης είναι περίπου 15λεπτά. Η διαδρομή για το σπήλαιο είναι υπέροχη, καθώς η θέα προς τον Κάμπο του Λασιθίου, είναι πανοραμική.. Το σπήλαιο, έχει έκταση 2200 τμ, φωτίζεται επαρκώς, ενώ οι διαδρομές μέσα σε αυτό γίνονται από καλά διαμορφωμένο μονοπάτι συνολικού μήκους 250μ. Για εκείνους που δεν θα επισκεφθούν το σπήλαιο θα έχουν την ευκαιρία να  περπατήσουν και να θαυμάσουν τα χειροποίητα κεραμικά από τα ντόπια εργαστήρια μιας και το Ψυχρό φημίζεται για τα  κεραμικά του.

Το μεσημέρι θα βρεθούμε στην βορειοδυτική είσοδο του Οροπεδίου στο Σελί Αμπέλου. Με φόντο τους αγέρωχους ,πέτρινους αλευρόμυλους που κοσμούν το πέρασμα, και από την άλλη θέα τον οροπεδιώτικο κάμπο, θα σταματήσουμε σε   παραδοσιακό   εστιατόριο,  το  Σελί Αμπέλου. Σε αυτή την οικογενειακή ταβέρνα  το γραφείο μας θα έχει την χαρά να κόψει την πίτα του γραφείου μας ,με παραδοσιακά φαγητά , ζωντανή μουσική , δώρα , και φυσικά πολύ χορό, για ανταλλάξουμε  ευχές και να σας ευχηθούμε να έχουμε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά.  Το  Απογευματάκι  επιστροφή στο  Ηράκλειο.

Πληροφορίες Αναχώρησης :

Ούλωφ Πάλμε  Ηράκλειο  (Google Map
(Θα ενημερωθείτε με προσωπικό μήνυμα για την τελική ώρα αναχώρησης και τα σημεία επιβίβασης) 

 

Η ανωτέρω τιμή περιλαμβάνει

 • Μετακίνηση με σύγχρονο ιδιόκτητο λεωφορείο.
 • Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Πλήρες μενού σε ταβέρνα στο  Λασίθι, με μουσική – ποτά – Γλυκό –ρακή.

Η ανωτέρω τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει:

Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

Φωτογραφίες
1 επισκέπτες ειναι έτοιμοι να κάνουν κράτηση σε αυτή την εκδρομή τώρα!